注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Equinox's Blog.

My Naughty Corner

 
 
 

日志

 
 

期待Leopard發行  

2007-10-20 12:57:57|  分类: Com Power |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

        被Apple稱為世上最出色嘅操作系統 Mac OS X(相信好多人剩糸知道Windows而唔識其他系統)第六代 Leopard已經進入倒計時階段,我地都恏期待。糸離Leopard發行仲差6日嘅時候,我發D裝糸我部電腦上Leopard嘅前一代操作系統Tiger嘅圖片上來俾大家欣賞下。(睇唔清楚就去相冊度睇。)


桌面

有咗VMWare,運行Windows程序都可能

同上

用屏保做桌面壁紙

半透明嘅終端
        其實Leopard更加吸引人,不過我冇截到Leopard嘅圖,去Leopard嘅官方網站 http://www.apple.com.cn/macosx/ 就可以睇倒Leopard嘅圖片。
  评论这张
 
阅读(91)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017