注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Equinox's Blog.

My Naughty Corner

 
 
 

日志

 
 

進度7/8  

2008-01-09 17:56:53|  分类: Past tense |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
        經過幾日激戰,我地終於考完咗7/8嘅科目喇~~今日考咗生物同歷史。生物超Easy,恏多野糸初一學嘅。但糸歷史就冇咩希望喇,只要70分以上就OK……希望最後一場考試──地理考試可以拿高分咯……
        呢幾日下午,4、5、6樓考場開始咗擲罇大戰(4樓有個花園,我地冇),因為我地糸6樓,正如李sir話齋,“站得高,尿得遠。”所以我地有絕對嘅優勢。(不過如果糸7樓實驗室嘅同學都玩埋就唔同喇……)呢幾日水罇大戰有唔少搞笑嘅事發生。禽日8班某男糸6樓擲水罇,個罇居然可以打倒5樓某倒霉男,然後俾佢個頭反彈出去飛咗落4樓……今日擲罇大戰某人居然擲咗個公仔熊落4樓,結果慘遭分屍……不過今日級長制止咗大家擲水罇,呢場水罇大戰先得以平息……
  评论这张
 
阅读(64)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017