注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Equinox's Blog.

My Naughty Corner

 
 
 

日志

 
 

月考結束  

2010-10-16 11:14:39|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
班排名貌似比較高,不過其實都係浮雲。睇吓級排就知道無乜進步,而且係複習得唔充分嘅情況下考到呢個成績其實都係rp問題,下次估計無咁好彩……
然後體育課調咗,E+係上完美術課就要落來上體育課,上完體育課就要沖飯堂,搞到要帶著美術書同飯兜上體育課……
跟著上電腦課英文(Pascal編程)打字終於超過咗300char/min,估計木瓜兄無咁容易追得上。
數學課江叔又講咗啲無聊又抵死嘅順口噏……
  评论这张
 
阅读(218)| 评论(2)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017